Usability Onderzoek Amsterdam

Kijk tijdens de test met je gehele team live mee vanuit onze meekijkruimte of vanaf elke andere locatie via een livestream!

Neem contact met ons op

Usability lab in hartje amsterdam

Het WUA Usability Lab is gesitueerd in hartje Amsterdam en biedt de mogelijk om in het hoofd van de consument te kijken. Via een livestream, die het Usability Lab met een klantmeekijkruimte verbindt, krijgen onze klanten de mogelijkheid om te zien en horen wat consumenten doen wanneer ze een bepaalde set taken op hun website krijgen.  

Het pand aan de Herengracht (Amsterdam) beschikt over een modern uitgerust Usability Lab, voorzien van de meest recente biometrische apparatuur voor desktop, tablet en smartphone. Hier worden respondenten ontvangen die met een vooraf gedefinieerde opdracht aan de slag gaan op jouw website of app. Ook het testen van voice of (reclame)video’s wordt hier gedaan. 

Usability Onderzoek Website
Usability Onderzoek Workshop

Meekijken met de consument 

In onze aangename meekijk- en scrumruimte ga je direct met het team aan de slag met de bevindingen uit het onderzoek. De televisie in deze ruimte biedt de mogelijkheid om live mee te kijken en te luisteren met de consument. Tijdens de pauze of na de usability dag is er de mogelijkheid om Amsterdam te voet of in onze WUA-boot te verkennen. De meekijkruimte is daarnaast van alle gemakken voorzien: dranken, lunch en snacks worden verzorgd door onze office manager. Of raak energie kwijt rondom onze tafeltennistafel.

Alles over hoe je Usability Onderzoek inzet lees je in de whitepaper ‘Usability Onderzoek Uitgelegd’

Neem contact met ons op
Download Whitepaper
Usability Onderzoek Whitepaper

Bereikbaarheid

Doordat het lab centraal gelegen is in Amsterdam, is het eenvoudig om te voet te komen. Vanaf Amsterdam Centraal is het 15 minuten lopen naar de Herengracht 252. Het huren van een ov-fiets behoort ook tot de mogelijkheden en anders stoppen onder andere tram 2, 4, 11, 12, 13 en 17 in de buurt (halte: Dam). De auto parkeren kan onder de Bijenkorf aan de Dam, vanaf hier is het maximaal 5 minuten lopen.

  • Usability onderzoek in hartje Amsterdam

  • Live meekijken met de consument

  • Makkelijk te bereiken

  • Begeleiding èn actieworkshop door twee senior usability experts

  • Volledig verzorgd usability onderzoek

Gemiddelde klanttevredenheid van 8,7

WUA is gegroeid dankzij een extreme focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij geloven dat je als bedrijf waarde moet leveren die klanten echt blij maakt op de lange termijn. We willen graag een partnership met onze klanten initiëren, innoveren en opbouwen, altijd met bedrijfsresultaten in het achterhoofd. Het belangrijkste dat we van onze klanten horen, is dat ze onmiddellijk aan de slag gaan met onze onderzoeksresultaten en aanbevelingen. 

“Dit onderzoek is een voedingsbodem voor meer succesvolle a/b-tests en hypothesen”
Maarten van der Gugten, T-Mobile
“Het onderzoek van WUA wordt op vele niveaus in ons marketingteam gebruikt. We gebruiken de onderzoeksresultaten om een nieuwe richting te geven aan de look & feel van onze campagnes. De onderzoeksaanbevelingen worden ook gebruikt voor nieuwe a/b-test ideeën, in onze online always-on campagnes en in onze website-optimalisaties.”
Didy Bos, Greenchoice

Neem contact op

Ben jij benieuwd naar de gebruikerservaring van jouw website? Bel ons of vul je gegevens in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op voor een kennismaking.

Talitha La Macchia
Senior Usability Expert
020 531 97 10