Neem contact op

Ben jij benieuwd naar de gebruikerservaring van jouw website? Vul je gegevens in.

Persoon
Bel ons: +31 (0)20 531 97 10
  • Begeleiding en uitvoering onderzoek door een senior UX onderzoeker

  • Live of remote meekijken met de usability dag incl. actieworkshop
  • Direct aan de slag met concrete resultaten en actie-punten
  • Geavanceerd UX lab, voorzien van de beste biometrische meetinstrumenten

Aan de slag met WUA

WUA heeft een sterk en ervaren UX-team dat wekelijks usability testen uitvoert, remote (online op afstand) en in het eigen UX Lab met verschillende klanten uit verschillende branches. Wij geloven dan ook dat het essentieel is om altijd en continu naar je (potentiële) klanten te luisteren om digitale groei te realiseren.

Bereikbaarheid

Doordat het lab centraal gelegen is in Amsterdam, is het eenvoudig om te voet te komen. Vanaf Amsterdam Centraal is het 15 minuten lopen naar de Herengracht 252. Het huren van een ov-fiets behoort ook tot de mogelijkheden en anders stoppen onder andere tram 2, 4, 11, 12, 13 en 17 in de buurt (halte: Dam). De auto parkeren kan onder de Bijenkorf aan de Dam, vanaf hier is het maximaal 5 minuten lopen.

Over WUA

WUA helpt bedrijven om de beste in de digitale arena te worden en te blijven. We zijn wereldwijd marktleider in benchmarking van digitale ervaringen op het gebied van sales en service customer journeys.

Met een bewezen methodologie voor onderzoek en een internationale benchmark van 28,000+ websites en apps, zijn we in staat om inzicht, focus en energie te leveren binnen uw organisatie, zodat u grote stappen kan maken in de richting van het leveren van de beste klantervaring.

Bel ons: +31 (0)20 531 97 10
Stuur ons een mail